Poly Blackwire C5210 Mono

Poly Blackwire C5210
Mono
Blackwire C5210 hakkında detaylı bilgi almak için
DETAYLI BİLGİ İÇİN

Poly Blackwire C5210, tek taraflı kullanım için tasarlananan C5210 modeli mono olarak adlandırılan bir kulaklık modelidir. Entegre USB bağlantı kablosu üzerinde bulunan çağrı kontrol ünitesi sayesinde görüşme sırasında kolay çağrı yönetimi ile telefon görüşmeleri ve müzik için mükemmel ses kalitesi sağlayan profesyonel kulaklık setidir. Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına bağlar bağlamaz herhangi bir ek yazılım yüklemeden kullanıma hazır olan Poly Blackwire C5210 mono kulaklık düşük satın alma maliyetinin yanında kurumsal seviyede güvenilir ses kalitesi sağlar.

ÖZELLİKLER
Mükemmel ses kalitesi

İstenmeyen arka plan gürültülerini filtreleyen mikrofon teknolojisi gürültülü açık ofis ortamlarında kullanım için idealdir. Gelişmiş Digital sinyal işleme (DSP) teknolojisi ile yaptığınız görüşmelerde duyulan sesleri en net ve canlı bir şekilde sağlar ve yüz yüze konuşuyormuş izlenimini verir.

Gün boyu konfor sağlayan tasarım

Ergonomik olarak tasarlanmış, tüm gün kullanım için optimum çözümdür. Ayrıca 3,5 mm bağlantı ile seçtiğiniz uyumlu cihaza bağlanma özgürlüğüne sahip olursunuz.

Çağrı kontrol ünitesi

Ses seviyesi ayarları ve sessize alma gibi en sık kullanılan fonksiyonlara rahat ve kolayca erişebilirsiniz. Bağlantı kablosuna entegre kontrol ünitesinden aramalarınızı da cevaplayabilir ve sonlandırabilirsiniz.

Kolay kurulum ve yönetim

Kolay kurulum ve ekipman yönetim platformu, firmanızdaki bilgi işlem tarafından Poly kulaklıkların kurulumunu ve yönetimini sorunsuz hale getirirken, versiyon güncelleme ve yazılım ve kullanmak istediğiniz bulut tabanlı iletişim platformlarına özellik desteği sağlar.

Üstün gürültü önleyici mikrofon

Birinci sınıf gürültü önleyici mikrofon, arka plandaki sesleri iptal eder. Kulak yastıkları, yüksek frekanslı sesleri kesecek şekilde tasarlandı. Siz ve görüştüğünüz kişi, birbirinizi duymakta artık güçlük çekmeyeceksiniz.

SoundGuard teknolojisi

Poly SoundGuard Digital teknolojisi, 118dBA'nın üzerindeki ses seviyelerine karşı koruma sağlar; Antistartle (çağrılar sırasında) sinyal seviyesindeki herhangi bir büyük ani artışı algılar ve ortadan kaldırır; Zaman Ağırlıklı Ortalama, günlük ortalama gürültüye maruz kalmanın 85 dBA'yı (Plantronics Hub tarafından etkinleştirilir) aşmasını önler. Akustik irkilmelere karşı ek alt seviye işitme koruması, tepe seviyelerini 102 dBA ile sınırlayan Plantronics Hub yazılımı tarafından sağlanır.

Tak çalıştır çözüm

Poly Blackwire C5210 USB Kulaklık, hiçbir ekstra yazılım yüklemenizi gerektirmeden, önde gelen sistemlerin tümüyle çalışır. Kulaklığınızın kurulumu sadece kablosunu takmak kadar kolaydır.


Blackwire C5210 USB Kulaklık Brosürü

Blackwire C5210 kulaklık ile ilgili ürün brosürü ve detay teknik bilgilere asagıdaki linkden ulasabilirsiniz. Ürün uyumlulugu ve teknik sorularınız için bize 0216 340 76 40 numaradan ulasabilirsiniz.

ÜRÜN KATALOĞU

Poly Blackwire C5200 Kablolu Kulaklık Ürün Ailesi

Poly C3200 Serisi Genel Özellikler
Poly Kulaklık Gürültü Engelleme
Gürültü Önleme Test

Poly Kulaklık ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak istermisiniz.

Firmanızın daha iyi bir iletişim kurması için yardımcı olmaya hazırız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bu bilgiler başka kurum ve kuruluşlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.
Mesajınız Tarafımıza Ulaşmıştır.

Vodanet İletişim Hattı

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

0216 340 76 40

Teklif Talebi
Bu Ürün İçin Size Teklif Sunacağız.

Bir uzman size en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.
Bir uzman yakında sizinle iletişime geçecektir.

Bizi arayarak bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz 0216 340 76 40 veya mail info@vodanet.com.tr.

Buy Now