Jabra Biz 2400 II Mono/Duo

Jabra BIZ 2400
Biz 2400 II hakkında detaylı bilgi almak için
DETAYLI BİLGİ İÇİN

Jabra Biz 2400 II, üstün ses kalitesine ve konfora sahip olup;
Son derece dayanıklı bir cihaz isteyenler için geliştirilmiş, ultra hafif ve profesyonel bir kablolu kulaklıktır. Jabra Biz 2400 II, çağrı merkezleri için geliştirilmiş üstün performanslı, birinci sınıf bir kulaklıktır ve sizi arayan kişilere daha yakın olabilmeniz için cam gibi net bir ses kalitesi sunar.

ÖZELLİKLER
Daha kaliteli görüşmeler

Bir çağrı merkezi kulaklığının en önemli fonksiyonu, yoğun çalışma ortamındaki arka plan seslerini kesmek ve müşterinin sesinizi daha net duyabilmesini sağlamaktır. Jabra Biz 2400 II’nin birinci sınıf gürültü önleyici mikrofonu, arka plandaki gürültüleri yok ederek müşteriye daha iyi bir arama deneyimi sağlar.

Daha fazla konforlu

Jabra Biz 2400 II, son derece hafi ve mütevazi bir tasarıma sahiptir. Bu sayede temsilcileriniz daha az yorulur ve yapılan görüşmeler daha verimli olur. Rakip üst segment kulaklıklardan %40 daha hafif ve ayarlanabilir taç bandı, mikrofon kolu ile en ideal kullanım için ayarlanabilir. Süper yumuşak yapay deri taç bandı ve kulak yastıkları ile daha fazla konfor.

Daha dayanıklı yapı

Kırılma riski olmadan 360 derece döndürülebilen mikrofon kolu ile yoğun çağrı merkezlerinde dayanıklılık sunar. Takviyeli kablo, çağı merkezi ortamına dayanıklıdır ve ofis koltuklarının tekerleklerine, keskin objelere ve günlük kullanım sonucu oluşabilecek darbelere karşı korur

Gürültü önleyici mikrofon

Gürültü önleyici mikrofonlar, istenmeyen arka plan gürültülerini azaltır ve kalabalık, gürültülü ve açık ofis ortamlarında kullanım için idealdir.

Üstün netlikte ses

Dijital Sinyal İşleme (DSP), arka plan gürültüsünü azaltır ve yankıyı keser. Ayrıca kullanıcıyı aniden yükselen ses seviyelerine karşı korur.

PeakStop

PeakStop teknolojisi, aniden oluşan yüksek seviyeli sesleri kulağınıza ulaşmadan anında keser: 118 dB’den yüksek tüm sesler filtrelenir. Kulağınıza zarar verebilecek yüksek sesleri kulağınıza ulaşmadan anında keserek ses seviyesini güvenli bir aralıkta tutar ve işitme duyunuzu korur.


Jabra Biz 2400 Ürün Dokumanları

Jabra Biz 2400 kulaklık ile ilgili ürün brosürü ve kullanım kılavuzuna asagıdaki linklerden ulasabilirsiniz. Uyumluluk ve diger teknik sorularınız icin 0216 340 76 40 bizi arayabilirsiniz.

ÜRÜN KATALOĞU

Jabra Biz 2400 Kablolu Kulaklık Ürün Ailesi

Jabra Biz Serisi ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak istermisiniz.

Firmanızın daha iyi bir iletişim kurması için yardımcı olmaya hazırız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bu bilgiler başka kurum ve kuruluşlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.
Mesajınız Tarafımıza Ulaşmıştır.

Vodanet İletişim Hattı

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

0216 340 76 40

Teklif Talebi
Bu Ürün İçin Size Teklif Sunacağız.

Bir uzman size en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.
Bir uzman yakında sizinle iletişime geçecektir.

Bizi arayarak bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz 0216 340 76 40 veya mail info@vodanet.com.tr.

Buy Now